Ambassador Volunteer Program

Community. Education. Commitment.

Thank you for volunteering to be an Ambassador for The Learning Centers at Fairplex! 

The Learning Centers is on the grounds of Fairplex - home of the L.A. County Fair and more than 500 year-round events – which has been an active member of the communities it serves since 1922.  Volunteerism is a vital part of that foundation. We could not provide for the five million guests who visit our campus each year without the committment of our volunteers - our ambassadors.

Sign up for a volunteer shift below

Important Information
Each individual volunteer must register on their own. This helps us keep track of volunteer hours and ensure that everyone has completed their application.

 

http://marketing.fairplex.com/gallerynew/default.aspx?moid=5212

Returning user? Sign in to review or cancel your registered events.
DIY Design Studio (Tapestry)
Sunday, September 25, 10 am - 2 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 2 pm - 8 pm (6 hours)
Exhibits
(11 slots left)
Sunday, September 25, 7:30 am - 10:30 am (3 hours)
Expo Hall 5
Sunday, September 25, 10 am - 1:30 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 10 am - 1:30 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 4:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 4:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 4:30 pm - 8 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 4:30 pm - 8 pm (3.5 hours)
Expo Hall 8
Sunday, September 25, 10 am - 1:30 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 4:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 4:30 pm - 8 pm (3.5 hours)
Flower & Garden Pavilion
Sunday, September 25, 9:30 am - 1:30 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 5:30 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 5:30 pm (4 hours)
Full
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 5:30 pm - 10 pm (4.5 hours)
Parades
Sunday, September 25, 10:30 am - 1 pm (2.5 hours)
Sunday, September 25, 11:30 am - 1 pm (1.5 hours)
The Hill
Sunday, September 25, 11:30 am - 3:30 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 3:30 pm - 8 pm (4.5 hours)
Millard Sheets Art Center
Sunday, September 25, 9:30 am - 1:30 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 1:30 pm - 5:30 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 5:30 pm - 9:30 pm (4 hours)
The Farm at Fairplex
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 9:30 am - 12:30 pm (3 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 12:30 pm - 4 pm (3.5 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)
Sunday, September 25, 4 pm - 8 pm (4 hours)